Tack för en magisk kväll!

Igår var äntligen dags för ”stor-premiär” – alltså den första kvällen med en fullsatt arena och vilken kväll det blev! Nog för att det har varit bra drag även innan (hur kan det vara något annat med GES på scen liksom?!) men det här var något utöver det vanliga. Stämningen gick nästan att ta på, och det är svårt att säga vilka som längtat mest – publiken eller GES själva. Oavsett blev det en fantastisk kväll tillsammans! Det var många bekanta ansikten som syntes i publikhavet, som till exempel Stefan och Ulla Löfven, Tommy Körberg, Amanda Lindh, Danny Saucedo, Björn Ulvaeus, Lena Philipsson och många, många fler.

Men det var inte bara publiken som älskade showen, även recensenterna hyllade Glenmark, Eriksson och Strömstedts show Stanna världen en stund. Aftonbladet skrev bland annat ”Jag kan inte tänka mig tre andra svenska artister samla fler hits och mer trevlig stämning under samma tak” och Dagens Nyheter säger att ”Det är lätt att bländas av hitsens stjärnglans”.

Det dansades och sjöngs med hela showen, och det bjöds på både hits och anekdoter från trions långa karriärer – både den gemensamma och från deras solokarriärer. GES fick helt klart mersmak och ser nu fram emot en hel höst med fulla arenor. Har du inte redan fixat dina biljetter är det hög tid att göra det, för den här showen vill du inte missa!

Boka dina biljetter till Stockholm här >>>

Boka dina biljetter till Göteborg här >>>