GÖTEBORG

THE THEATRE, GOTHIA TOWERS VÅREN 2020

 

INFORMATION GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Publicerat 26 juni kl 14.00

Många ska nu ha erhållit sin ersättningsbiljett till GES på Scandinavium och vi jobbar fortsatt febrilt med att skicka ut alla biljetter, men vill be om ursäkt om det tar lite längre tid än beräknat. Håll ut, biljetten/erna är på väg och ska ha landat i inkorgen i den mail som du använde när du bokade dina biljetter absolut senast den 31 augusti. Har du då ändå inte fått din biljett, så ber vi dig kontakta oss på ges@ges.se så hjälper vi dig. (Men glöm inte kolla din skräppost först!)

 

Publicerat 4 maj kl. 11.00

Varje gäst som köpt showpaket med meny till The Theatre har idag fått ny information via den mail som uppgavs vid bokningstillfället.
Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

 

Publicerat 3 april kl. 15.30

Varje enskild kund har idag fått ny information via den mail som uppgavs vid bokningstillfället. Om du mot all förmodan inte mottagit något mail ifrån oss, kolla gärna i din skräppost/spamfilter så att det inte hamnat där.
Om du inte hittar något i din skräppost eller i ditt spamfilter vänligen hör av dig till ges@ges.se. Glöm inte att uppge ditt referensnummer när du kontaktar oss. Referensnumret hittar du på din bokningsbekräftelse.

Senast den 30 juni kommer ni att ha fått era nya showbiljetter på den mail ni uppgav vid bokning. Mer information finns i mailet.

Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.
Har du i samband med föreställningen bokat en hotellövernattning på Gothia Towers eller Upper House vänligen kontakta hotellbokningen för eventuella ändringar på mail: room@gothiatowers.com

 

Publicerat 17 mars kl. 11.30

Här följer information gällande GES på The Theatre 3 april – 9 maj, med publikkapacitet på 1700 personer. På grund av Coronaviruset har regeringen, efter Folkhälsomyndighetens förslag, beslutat att event och tillställningar med fler än 500 deltagare tillsvidare inte får genomföras. Vi måste därför tyvärr meddela att hela spelperioden av GES ”Stanna världen en stund” på The Theatre, Gothia Towers flyttas fram till mars 2021 i Scandinavium. Varje enskild kund har fått information om hur den berörs, via den mail som uppgavs vid bokningstillfället. Om du mot all förmodan inte mottagit något mail ifrån oss, kolla gärna i din skräppost/spamfilter så det inte hamnat där. Om du inte hittar något i din skräppost/spamfilter vänligen hör av dig till ges@ges.se.
Du kan även läsa informationen här.

Senaste från

@ges.se

Vi jagas av alla fina konsertminnen med er i publi Vi jagas av alla fina konsertminnen med er i publiken!❤️ 🕺🏻 🕺🕺🏻 #ges2020 #ges2021 #visessnart

Vi jagas av alla fina konsertminnen med er i publiken!❤️ 🕺🏻 🕺🕺🏻 #ges2020 #ges2021 #visessnart ...

Med blommor i hår önskar vi er en fin midsommarh Med blommor i hår önskar vi er en fin midsommarhelg! 💐⁠⠀
#ges2020 #ges2021 #visessnart⁠⠀

Med blommor i hår önskar vi er en fin midsommarhelg! 💐⁠⠀
#ges2020 #ges2021 #visessnart⁠⠀
...

Flashback Friday✨ Ha en oslagbar helg! 🕺🏻 Flashback Friday✨ Ha en oslagbar helg! 🕺🏻 🕺🕺🏻.⁠⠀
⁠⠀ #ges2020 #ges2021 #visessnart

Flashback Friday✨ Ha en oslagbar helg! 🕺🏻 🕺🕺🏻.⁠⠀
⁠⠀ #ges2020 #ges2021 #visessnart
...