Orup i ropet

Det är stort fokus på Orup och GES just nu. Inte nog med att trion återförenas i vår för att bjuda på över 20 snart utsålda konserter på The Theatre – Gothia Towers som är en del av Svenska Mässan i Göteborg – Orup har hunnit med att både intervjuas i Efter Fem på Tv4, samt medverka i 2019 års höstomgång av Så mycket bättre!

I höstens variant av Så mycket bättre läggs större vikt än någonsin på att skapa unika musikupplevelser, och artisterna är med om och bjuds på både väntade och oväntade framträdanden. Orup följer upp framgången från sin medverkan 2014, och få har väl missat det känslosamma framträdandet där Orups son Kid tillsammans med Tjuvjakt är med och tolkar Orups klassiker ”Stockholm”.

 

MER KONSERTER MED ORUP OCH GES

En fågel har även viskat att Orup och övriga gänget i Så Mycket bättre framöver kan vänta sig besök av inga mindre än de andra medlemmarna i GES, nämligen Anders Glenmark och Niklas Strömstedt. Det bådar helt enkelt för en härlig försmak av vad som komma skall, när portarna till Gothia Towers The Theatre i vår slås upp för vad som förmodligen kommer att bli Göteborgs bästa krogshow, och kanske även bästa showen och underhållningen i hela Göteborg!

Här kan du läsa mer om Thomas Orup EricssonAnders Glenmark och Niklas Strömstedt!

 

GES + FÖRSTKLASSIGA SMAKUPPLEVELSER = SANT 

Missa heller inte chansen att kombinera denna unika krogshow med den förstklassiga restaurangmat som serveras när du köper biljetter med bästa uppsikt över scenen. Det kommer att serveras en tvårätters smakkomposition med influenser från både New Yorks puls och Italiens ljumma sommarkvällar – alltsammans i absolut världsklass. Här kan du ta del av hela menyn inför GES show på Gothia Towers.

Perfekt tillfälle att kombinera två kul saker att göra i Göteborg – äta ute av den bästa restaurangmat man kan tänka sig, och njuta av popmusik när den är som allra bäst!

Fram till dess: glöm inte att följa Orup och GES i Så mycket bättre, så ses vi på The Theatre Gothia Towers i vår!