Sommaren 2018

Det gick för fort och det var för kul.

Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor Sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken.

Förra sommaren räknade vi in ”Sångerna om sommaren” för första gången på fjorton år. Vi fick vara med om sex magiska kvällar i Borgholms slottsruin och sen var det över. Slut. Ridå. Tystnad.

När sommaren övergick till höst träffades vi en kväll och åt middag.

– Vad fort det gick, sa Orup och vi andra nickade.

– Vad kul det var, sa Anders och alla runt bordet höll med.

– Vi kanske kan göra det igen någon dag, sa Niklas och ingen sa emot.

Och här är vi nu och ser med glädje fram emot en turnésommar där vi får chansen att möta alla som av olika skäl inte hade möjlighet att ta sig till Öland. Med ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som svämmar över av spelsug kan vi knappt vänta tills vi får ge oss ut på vägarna och möta all fantastisk publik igen, på alla vackra spelplatser runt om i landet. Det handlar fortfarande om lust och nu är den om möjligt ännu större.

Vi ses i sommar!

Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson, Niklas Strömstedt

Special Guest Eric Gadd

Eric Gadd gör GES sällskap på turnén som Special Guest, och kommer bjuda på en oförglömlig soloakt innan GES drar igång.

”Vi tycker att Eric Gadd är en perfekt gäst att ha med på vår turné. Han har en fin samling låtar och hans förmåga att fånga en publik kommer att bli värdefull och uppskattad. Man skulle kunna säga att det Zlatan kan göra med en fotboll kan Eric göra med sin röst och en gitarr. Det kommer att bli oförglömliga sommarkvällar!”, säger Glenmark, Eriksson och Strömstedt

”För mig känns det bara otroligt kul och utmanande att få kasta mig ut och göra så många olika saker – åka runt i Sommarsverige tillsammans med mina gamla kompisar. Va roligt vi ska ha GES!”, hälsar Gadd.

Biljettbokning

Boka via hemsidan eller tfn. 0455-619700

Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon.

Har du frågor om din bokning kontakta Nortic, [email protected] eller tfn. 0455-619700

Öppettider: mån-fre 7-21, lör-sön 9-15

Biljetter

Ståplats 695.- *
*Avvikande orter: Rättvik, Borgholm, Båstad och Höga Kusten, priserna varierar och där finns även numrerade sittplatsbiljetter.

Vid fler frågor & svar

Klicka här