GES är tillbaka!

Sommaren 2018 var över och försvunnen, bandet splittrat och redan ute på äventyr med andra, gitarrerna nerpackade i sina fodral och förpassade till sina vilohem och själva stod vi och skrapade med fötterna vid en vägkorsning där tre vägar gick i helt olika riktningar.

Orup: – Jamen vi ses väl nångång…
Strömstedt: – Ja det gör vi väl…
Orup: – Kanske vi gör en krogshow eller nåt om 15-20 år…
Glenmark: – 20 år??? Då är jag 85!

Jaja. Vi sa hej då och gick åt varsitt håll.

Ibland händer det dock att livet känns som en glass. Man kan plötsligt vakna en morgon och märka att större delen av den där glassen redan är uppäten och att den jäveln dessutom smälter allt fortare.

Det gäller att ta hand om tiden, vara varsam med den och välja vad man verkligen vill göra.

Nånstans när det första lovande vårljuset började förföra 2019 träffades vi av en slump och började prata. Vi kom fram till att våra egna vägar kunde få förbli outforskade en stund till.

Nu har vi klurat och experimenterat med ingredienserna och kommit fram till att vi ska göra vår första, enda och sista krogshow. En föreställning där låtarna och vägen till dem är som smakerna i universums bästa glassbar. Vi ska servera en popshow av sällan skådat slag, minnen och melodier, stämmor och stämning – ”En jävel på kärlek”, ”Ingenting minner om dig”, ”Hon är min” och en hel galax av annat legendariskt att ta i sin famn.

Dags att kliva i hjältekostymerna och stanna världen en stund innan det är försent. Medan den fortfarande snurrar av lust, idéer, toner och ord.

GES är tillbaka – laddade för att bjuda på tidernas popbonanza!