Vanliga frågor & svar

Biljettfrågor

Kontakta vår biljettbokning, Nortic på biljett@nortic.se eller telefonnummer 0455-61 97 00 så hjälper de dig.

Kontakta vår biljettbokning, Nortic på biljett@nortic.se eller telefonnummer 0455-61 97 00 så hjälper de dig.

Det finns speciellt anvisade platser för rullstolsburna.
För att boka dessa platser så ring Nortic på 0455- 61 97 00.

Ledsagare går in gratis och betalar endast en serviceavgift på 45:-.

Åldersgräns 18år.
Barn och ungdomar under 18år får gå in i målsmans sällskap.

På grund av höga ljudnivåer har vi en rekommenderad åldersgräns på 13 år, men det är tillåtet att ha med yngre barn. Barn under 13 år går in gratis på målsmans biljett (gäller endast ståplats, gäller ej i Rättvik). Vi rekommenderar att alla barn bär hörselskydd.

Tider för kvällen

18.00

Avvikande tider: Rättvik 17.30, Båstad 18.30, Höga Kusten lördag 17.00, söndag 18.00.

kl. 19.30

Avvikande tider: Rättvik 20.00, Höga Kusten lördag 18.30, söndag 17.30.

Vi säger tack för ikväll ca 3h efter konsertstart.

Om spelplatsen

En närmare beskrivning hur du hittar till spelplatsen kommer per mail ett par dagar innan konserten,  till den mail-adress du registrerade vid din bokning.

Inte fått något mail? kolla gärna i din skräpinkorg. Du får inte heller mailet om du valt att avregistrera din mailadress från Krall Entertainment. Om så är fallet, registrera dig gärna igen här (med samma mailadress som du använde vid din biljettbokning) om du önskar få info inför ditt besök.

I vissa fall finns det en anordnad parkering i anslutning till spelplatsen, i andra fall hänvisas ni till befintlig parkering på plats. Mer information om parkering hittar ni i informationsbrevet som kommer till din mail ett par dagar innan konserten.

Det kommer finnas mat och dryck som exempelvis öl/vin/alkoholfritt till försäljning på området. Utbudet varierar per ort, så vi kan tyvärr inte tillhandahålla en meny i förväg.

Kan jag ta med?

Egen mat & dryck får inte tas med in på arenan, med undantag för Lysekil, Karlstad, Kristianstad, Järvsö och Skövde där det går bra att ta med egen picknick. Alkohol får ej medtagas in på området.

Nej, tyvärr kan man inte ta in barnvagn.

Nej, tyvärr. Det är hög ljudvolym och mycket människor som lätt kan göra djur stressade, kan även finnas gäster som är rädda eller allergiska. Undantag SoS- och ledarhundar. OBS! Lämna aldrig ditt husdjur i bilen på parkeringen.

 

På grund av säkerhet och utrymmesskäl kan stol, sittpallar och campingstolar inte tas med i Rättvik, Vadstena, Borgholm, Falkenberg, Malmö, Båstad, Gotland, Göteborg, Höga Kusten och Stockholm. På övriga orter går det bra, platserna är då inom begränsat område. Dessa regler gäller för samtliga konsertbesökare och vi har tyvärr inte möjlighet att göra några undantag.

 

På grund av säkerhetsskäl får inte glasflaskor, burkar, termos, paraplyer eller föremål som kan skada andra tas med in på området.

Övrigt

Mer information om GES sommarturné hittar du här.

Fick du inte svar på dina frågor ovan?

Här kan du enkelt ställa frågor till oss som arrangerar GES.
Vi återkommer med ett svar så snart vi kan.

* anger obligatoriska fält